mandag den 9. august 2010

Venindebesøg

Min veninde Jenni har været på besøg i weekenden. Vi kender hinanden helt fra da vi gik på gymnasiet sammen og mødes indimellem. Vi bor i hver sin landsdel nu og ses derfor ikke så tit som vi kunne ønske.
Jeg har altid følt mig seksuelt tiltrukket af Jenni og heldigvis er det gensidigt, så når vi mødes, står der altid sex på programmet......

Det første hun gjorde da hun kom, var at kysse mig, et rigtig dejligt tungekys og jeg kunne allerede mærke at jeg blev tændt. Senere gik vi inde i lejligheden og hjalp hinanden med at lave noget lækkert mad og hver gang vi gik forbi hinanden, rørte vi altid sådan lidt tilfældigt ved hinanden.
Vi sad overfor hinanden da vi spiste og vi flirtede med hinanden som to nyforelskede teenagere og jeg glædede mig til at senere.....

Jeg kyssede hende og begyndte at knappe hendes bluse op. Snart stod vi begge uden tøj på og vi kærtegnede hinandens bryster. Jeg lod min tunge lege med hendes brystvorter, min mund nappede dem, først blidt så hårdt og hun stønnede stille. Min mund og tunge vandrede stille ned af hendes mave og ned til hendes dejlige fisse. Hun spredte benene og jeg kyssede og slikkede hendes inderlår, imens jeg kunne mærke min egen fisse blev mere og mere våd. Ja faktisk kunne jeg mærke mine safter løbe ned af mine lår.
Hun løfter benene så jeg bedre kan komme til og jeg slikker hendes skamlæber og knepper hende med min tunge. Hun stønner nu højlydt og da min tunge rammer hende klit giver hun et helt hop. Jeg ladet to fingre glide op i hendes stramme fisse samtidig med at jeg nærmest suger hendes klit ind i min mund. Hele hendes krop er i ekstase mens jeg bearbejder hendes fisse og hun gennemrystes af en voldsom orgasme.
Da hun har sundet sig et øjeblik giver hun mig sin fulde opmærksomhed. Jeg ligger med vidt spredte ben og hun kysser sig vej til min våde fisse, finder en dildo og fører den op i mig. Skifter dildoen ud med hendes tunge. Jeg begraver mine fingre i hendes hår og nyder hendes tunge der udforsker mit underliv. Hun sætter sig op på knæene og masserer min klit med tommelfingeren imens hun knepper mig med dildoen. Hun kørte dildoen frem og tilbage fra klitten og ind i min fisse, det var en pragtfuld fornemmelse og snart kom jeg i en vidundelig orgasme. Uhm glæder mig til næste gang Jen....

onsdag den 4. august 2010

Fræk tøs eller billig luder

Jeg får indimellem besøg af en gift mand, lad os kalde ham Bjørn.


Derhjemme kan han ikke få hvad han vil ha´ og har så søgt andre steder efter det og det er så blevet hos mig. Vi er ikke forelskede i hinanden, det er cool buisness. Han får sex, gerne oral eller anal og jeg får gerne et eller andet nyt tøj, parfume eller penge som betaling.

Nogen vil helt sikkert kalde mig en billig luder, men selv betragter jeg mig som en fræk tøs, der opfylder en mands ønsker, hvilket jeg tænder meget på.

Lad mig lige understrege at jeg altså ikke til daglig lever af at være prostitueret, jeg har et helt almindelig kedeligt job.

Hvad siger du, fræk tøs eller billig luder?

mandag den 2. august 2010

Glat eller hvad?

Skal man være glatbarberet?
Ja, hvis du spørger mig, så skal man.
  1. Man får bedre sex, når den er glat
  2. Man får nemmere orgasme.
  3. Ingen hår når man dyrker oralsex.

søndag den 1. august 2010

Kender I det, at når der er varmt, så bliver man frygtelig liderlig? Det gør jeg ihvertfald og på en sådan varm dag kom jeg hjem fra job og smed mig i sofaen foran fjernsynet, men snart var det andet end fjernbetjeningen jeg fik lyst til at lege med.
Mine hænder begyndte at kærtegne mine bryster. Mine fingre fandt snart mine brystvorter, som jeg tog hårdt fat i og klemte og drejede. det er virkelig noget jeg bliver utrolig liderlig af og jeg kunne snart mærke at mine skamlæber svulmede og jeg blev våd.
Et par fingre røg ned til min våde fisse og jeg begyndte langsomt at lege med min klit. En finger bevægede sig op i grotten og jeg fingerkneppede mig selv. Min fisse var nu meget våd og villig, så jeg fandt en af mine utallige dildoer frem og kneppede mig selv, mens dens anden hånd bevægende sig lystigt henover min lystknap. Jeg kunne mærke orgasmen kom rullende igennem hele min krop og min fisse trak jeg krampagtigt sammen omkring min dildo. Bagefter slikkede jeg på min dildo, akkurat som når jeg slikker pik på en mand. Jeg synes det er utrolig frækt at smage sine egen fisse på den måde.